Friday, May 24, 2013

Da Vinci

Har ju inte riktigt visat min nya Da Vinci-vägg här på bloggen (det är i och för sig mycket jag lovar att visa och sedan skjuter upp^^). Såhär ser alltså den första riktiga konstprydda väggen ut i lägenheten och nej jag räknar inte med den i köket med tavlor överallt för att dölja de fula väggarna bakom (vi ska renovera i sommar).
Alltså en hylling till magnifika Da Vinci och en inspirationsvägg för den blivande sjuksköterskan:

2 comments:

 1. Hej!
  Har precis hittat till din blogg och läst igenom lite av hur din studietid på RKH har varit och det var jätteintressant :) Älskar sjuksköterskebloggar och ska själv läsa det. Tänkte fråga dig vilka betyg du kom in med och hur du upplever utbildningen som helhet? Är det svårt?
  Lycka till med allt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej! Vad kul att du hittat hit! Tänkte bli lite bättre på att skriva om skolan, får slänga in ett långt inlägg om RKH snart ;) Jag kom in på andra urvalet men vet dock inte om det var via högskoleprovet eller gymnasiebetyg. Hade 17.0 i gymnasiebetyg och 0.95 på högskoleprovet. Jag är extremt nöjd med utbildningen och känner att jag har hamnat helt rätt. Ibland är det lite svårt men främst för att det är olika föreläsare som kräver olika saker av än, det kan vara förvirrande :)
   Lycka till, och hoppas att du väljer RKH! :)

   Delete