Monday, December 31, 2012

2012

Då var det dags att försöka få ihop en resumé av året som gått. Ett bra jävla år måste jag säga.
Jag började året med att bli kär i David, mitt liv, min kärlek!
Januari började bra och jag gick ut mycket och festade trots att jag var väldigt sjuk. Jag hade svarta toppar i håret.

I Februari var jag fortfarande sjuk, om inte sjukare. Jösses vilket muntert inlägg! 

Bronkit, förskylningsastma, krossat revben, lunginflammation, streptokocker listan var lång på vad jag hade och inte hade men det lustiga är att vad läkarna än skrev ut så hjälpte det inte och min respekt för svenska sjukhus försvann i stort sett. Tack för ingenting!

I Mars åkte jag och familjen till Egypten. Det var hur skönt som helst att komma bort från kylan hemma ett tag, om så bara för en vecka. Men saknade min kärlek... Där fyllde jag även 20!
I April hände något... Hittade inga bilder från april och insåg att det var då jag införskaffade Instagram och hela min värld förändrades haha.

I Maj åkte jag till Paris och hälsade på min kära vän Sofia som pluggade där. Fan vad kul vi hade. Hon upptäckte också finessen med Instagram... Jag och David tog även en sväng till Karlstad och hälsade på Lovisa. Det blev mycket studentfester på kort tid och när vi åkte hem var vi helt slut.
Juni togs min SRF-oskuld och jag såg Mötley, Steel Panther, Twisted Sister mm. Inledde festivalen med att vara magsjuk och kunde inte äta på några dagar. Men jag älskade de dagarna och var omringad av underbara människor!

Senare var jag och David på bröllop på Dalarö, det var hans kusin som gifte sig. Det var hur kul som helst och roligt för mig att träffa lite mer av hans släkt. Vädret var perfekt och vi bodde kvar på Dalarö strand hotell över natten. Samma kväll vann Sverige Eurovision. Epic.

I Juli hittade vi på mycket. Då blev jag arbetslös och David hade semester. Vi var på skansen bl. a och mös en massa. I slutet av juli åkte vi till Samos i två veckor och gottade oss. Mysigaste resan i mitt liv!

Sen kom Augusti och då håller vi på att leta efter valp för fullt. Vi tog dessutom en tripp till värmland och gosade med Brazze hela dagarna.

I September flyttade vi in i våran mysiga trea och vi håller fortfarande på att renovera och fixa så bilder kommer som sagt upp när vi är helt klara ;)

När Oktober och mörkret kom färgade jag håret ljusare och klippte lugg. Ska aldrig mer klippa lugg! Så mycket jobb bakom... Vi fick även träffa vår valp för första gången!!!
Vi såg Steel Panther igen:

I slutet av Oktober gick vi på halloweenfest, såhär snygga var vi:

November var nog bästa månaden på året! Vi fick äntligen hem vår lilla Roy och dagarna blev helt plötsligt så mycket roligare med en sprallig liten valp med i bilden. Han är så duktig och lär sig så fort att jag blir helt gråtmild när jag tänker på det. Jag kan dessutom trösta er med att rummet inte ser ut sådär längre...


December kom och vi har bara njutit av vår lilla valp. Har haft många thé-gäster som är nyfikna på både lägenhet och Roy. Vi tog en tripp till värmland över mellandagarna och åkte pulka bl. a. Vi har båda internetshoppat en massa grejer som ännu inte kommit fram...
Detta har lätt varit det bästa året i mitt liv och jag ser fram emot vad 2013 har att komma med. Då ska jag börja plugga till sjuksköterska, försöka ta det där förbannade körkortet, göra någon utlandresa med vänner, kanske köpa en till hund och bara njuta av alla nära och kära.

GOTT NYTT ÅR! 

No comments:

Post a Comment