Sunday, July 1, 2012

Update

Hej hej igen. Två inlägg på en dag! Nu jävlar ;)
Nej men tänkte dela med mig lite av vad jag gjort på sistone, det jag kommer ihåg i alla fall. Till att börja med kan jag ju säga att jag numera är arbetslös och ska gå till Arbetsförmedlingen imorgon. Jag gick min sista dag på förskolan i fredags och jag kommer sakna alla barn och framförallt personalen något fruktansvärt! Fina människor.

Tack<3 Men jag tycker faktiskt det är väldigt spännande att söka jobb, det blir som ett nytt kapitel i Sagan om Suzannas liv. Vi får väl se var jag hamnar.

Nog om jobbsituationen. Sist jag skrev på riktigt var väl efter helgen i Karlstad, som vi sent kommer glömma, så jag tänkte väl mest lägga upp lite bilder på vad jag gjort på senaste tiden. Blir väl en och annan instagrambild^^ (suzisixx!)
Helgen efter Karlstad var jag och Clara på Ozzy Osbourne på Stadion. Det var helt fantastiskt och jag trodde att vi skulle få se en halvt död gubbe men han hoppade runt för glatta livet på scenen haha.

Dagen därpå var jag och min andra hälft på bröllop i Österhaninge och övernattade senare på Dalarö Strand Hotell. Det var  väldigt fint och det var mycket tårar. Som grädden på moset vann vi även Eurovision samma kväll så glädjen var på topp!

Såhär såg vi ut:) Leopard FTW!

En vecka efter det bilade vi ner till Sölvesborg för några härliga dagar på Sweden Rock Festival. Vi bodde i ett mysigt camp i ett lyxigt tält och sov enda gången det regnade mycket. Vi spenderade mycket pengar, åt löjligt god mat, såg bra band, söp med härliga människor och åkte hem i en trasig bil... Vi träffade även Satchel från Steel Panther!
Han var helt underbar.
Och självfallet så såg vi Mötley Crüe!

Helgen därpå var det dags att fira Mimmi som jag snart kännt i 14 år! Hon fyllde 20 och hade bjudit ut en massa vänner till sitt landställe på Tynningö. Det var fantastiskt mysigt och det hände mycket skoj där;)

Jag och de två bästa människorna i världen!

Efter det så har vi haft några grillkvällar, det har varit midsommar (som var underbar), jag har väl hunnit med några utekvällar och till och med parkhäng. Bästa Sofia är hemma från Paris så henne kan man umgås med nu:D

Massa kött:)

En utekväll.

Tagen i fredags i Tanto. Nu är jag nästan ikapp nutiden så då tar jag väl och tackar för mig. Hör av er om ni har något jobb över;)
Godnatt!

No comments:

Post a Comment