Monday, February 13, 2012

Lundi

Hej hej!
Ny vecka, helgerna bara flyger iväg! Skulle egentligen ha varit i Egypten nu men pga diverse tråkigheter i familjen blev vi kvar hemma i Sverige:) Bara alla mår bra så mår jag bra.
Ska inte klaga, har det ganska fint här hemma;) Om sjukdomen i min kropp bara ville fara o flyga så skulle livet vara som en dans på rosor.
Ikväll har jag varit väldigt duktig, jag har äntligen satt upp en läslampa! Så nu har jag ingen ursäkt längre, måste ta tag i min läslust igen. Kommer knappt ihåg när jag läste en hel bok senast och det märks när jag skriver, språket försämras något otroligt! Keep up the reading!

Titta vad mysigt jag har det!

Annars händer inte så mycket. Mös på IKEA i fredags, var på Harry's i lördags och nu när måndagen snart är över kan man väl ändå säga att "snart är det helg"?

Här har vi en väldigt dålig bild på hur jag såg ut i lördags:

Har äntligen fått hem mina två par tights från Blackmilk som jag beställde för några veckor sen! Jag fullkomligt älskar de här skellettightsen och det kändes helt rätt att gå runt och stå för det benranglet man är! De andra får jag fota vid något annat tillfälle;)
Måste bli bättre att ta kort på mina outfits, den ena blir aldrig den andra lik såsom jag klipper o klistrar i mina kläder^^ Men att släpa med systemkameran ut på krogen känns inte så lockande o mobilkameran är inte mycket att hänga i julgranen:/

Förra helgens dressup:

Fjädrar<3 Kommer aldrig få nog av fjädrar;)

Nu tänkte jag inviga min läslampa, kanske ska fortsätta på Tommyland som jag började på någon gång i somras. Eller var det förra sommaren? Fan tiden flyger iväg och mina sista dagar som tonåring är räknade...

No comments:

Post a Comment