Friday, October 26, 2012

Första mötet

Igår upplevde jag och David något magiskt! Vi hälsade på vår lilla mopsvalp! Problemet var bara att vi inte visste vem som var vår lille Roy...

När vi först öppnade dörren till kenneln möttes vi av tre fina vuxna tikar och fem små bedårande valpar som sprang mot oss. Jag blev så till mig att jag inte visste vad jag skulle göra så jag började frenetiskt klappa tikarna och vågade knappt kolla på valparna. Det tog oss säkert 10 minuter innan vi var klara i hallen. Så vi gick mot köket där vi skulle dricka kaffe, jag slog mig ner på golvet och blev överfallen av hundar, medan några valpar kämpade med att få med sig Davids sko^^


Det var så gulligt! Försök att fånga spralliga valpar på bild... Eller deras halvsyster som är ett år äldre och for runt som en kanonkula! Notera valpen som vill ta av mig tröjjan^^

Vi gav dem en leopardfilt som de genast började gröta runt med. Sen var det Davids tur att sitta o gulla på golvet. Han var i himlen! De försökte klättra upp på honom och bita tag i hans örhängen, men det fick nöja sig med att gnaga på hans haka.

"Är du lille Roy?"- frågade jag så fort jag fick tag i en hane. Det var fyra hanvalpar och en tik.

Haha jag tror att det är Roy som David håller i! Han räcker ut tungan och formar den som ett hjärta.
Blev så glad när jag insåg att man kunde sitta och dricka kaffe vid bordet med en valp i knät. Åh vill ha hem min bebis nu! Jag håller på att klä om en hundsäng så att den ska matcha vår skinnsoffa (som vi inte köpt än...).

Efter ett tag blev bebbarna lite trötta och somnade en efter en. En totaldäckade mellan mina ben och några sökte sig till filten där "plastmoster" hade lagt sig. Trötta valpar som försöker hålla sig vakna kan ju vara det sötaste som finns.
När alla valpar somnade kände vi att det var dags att gå, hur svårt det än var att slita sig från dessa gosiga små liv. När vi väl var ute i hallen kämpade sig några groggy valpar ut och sa hejdå. Så sött!
Innan vi gick fick vi med oss lite information, en "Välkommen valp"-film och ett datum; den 13e november ska vi hämta vår Roy!!!

No comments:

Post a Comment