Sunday, April 15, 2012

Lisa är hemma!

Igår träffade jag min bästa vän Lisa för första gången på 5 månader! Hon har varit i Indien och på Sri Lanka. Det var så himla härligt att se henne igen! Nu släpper jag henne aldrig igen^^ Vi var med varandra i flera timmar och försökte så gott som det gick att berätta vad som hänt medan vi vart ifrån varandra. Det var mycket det^^ Fick en massa rökelser och ett fint armband:)

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Var inne och såg på film i fredags och igårkväll beslutade (efter många om och men) jag och David oss för att möta upp några fina killar på Patricks och vi hade jättekul där i några timmar:) Ser verkligen fram emot nästa helg då det blir stor fest med samma gäng + en hel del andra sköna människor;)
Idag har vi lyckats ta oss igenom hela Braveheart, trots att David kämpat emot^^ Och några diverse onödiga serier, yey!

Nu har jag varit hemma en snabbis och duschat, sökt lite kurser till hösten (man vet aldrig) och bloggat. Mycket viktigt haha. Så nu tänkte jag återvända till min älskade, äta pizza och dricka cola men det är tydligen sista kvällen på riktigt länge (vi ska tydligen bli nyttigare).

Med det sagt önskar jag alla en fortsatt trevlig söndag!

No comments:

Post a Comment