Sunday, January 22, 2012

2012

Nytt år, men det tog mig ett bra tag att börja blogga igen. Anledningen är ju ganska självklar: jag har ju liksom nästintill inget att skriva om. Inget roligt i alla fall. Fast det har jag ju egentligen, jag har massor med roligt att skriva om men det tar vi något annat år;) Nyår var roligt och jag låter den här bilden sammanfatta det stora hela:
Mycket roligt och vi åt hjortstek från Nya Zealand till middag. Mums!

En annan betydande faktor till bristen av mitt bloggande är jobbet. Det är helt enkelt inte roligt att skriva "idag har jag jobbat, igen". Jag kan ju heller inte krydda till vardagen med att lägga upp bilder från jobbet eftersom jag jobbar på en förskola, en fantastisk sådan! Såhär kan jag då se ut en helt vanlig dag på jobbet:
För det mesta ler jag också^^

Har dessutom haft det lite kämpigt med hälsan år 2012. Inledde året med ett par dåliga lungor; luftrörskatarr/bronkit vilket gör att jag hostar och hostar, bryter ihop just för att jag hostar, sömnbrist pga hosta. Det värsta är nog att jag inte kan skratta; fy fan vad ont det gör! Det har heller inte blivit så stor skillnad sen jag började hälla i mig hostmedicin; den gör mig enbart trött och mysig i kroppen.
Lungknas. Förhoppningsvis blir jag av med det snart!

För övrigt så känner jag att 2012 kommer bli mycket spännande. Jobbar fram till slutet av juni och sen får vi se vad jag hittar på. Vill resa en massa!

Ska färga håret någon dag, blir nog svart i topparna igen;) Har utvecklat en kärlek till fjädrar på sista tiden, ju mer desto bättre! Så mitt hår är numera fullt med fjädrar:D

Det var allt för den här gången, god fortsättning!

No comments:

Post a Comment