Monday, October 3, 2011

Cogito, ergo sum

Salvete! Kom precis hem. Började jobba 06.45 imorse och när jag slutade satte jag mig för ovanlighetens skull på ett café och pluggade lite latin. Latin gör vardagen lite roligare! Medan jag satt och läste på om hur latinet uppkom i Svearike slog det mig att det vore ju himla spännande att faktiskt kunna tala flytande latin! Tror det är nästintill omöjligt men ska se vad jag kan göra åt saken. Efter några koppar kaffe begav jag mig hemåt, stannade till vid gymmet och köpte mig ett nytt gymkort! Jodå, nu jävlar! Efter 5 minuter med gymägaren insåg jag att han fick veta nästan allt om mitt liv, däribland mitt intresse för det nästan utdöda språket^^ Vad jag kan prata! Så nu blir det träning några gånger i veckan och box på torsdagar med min mater.

Den här veckan blir lite hård. Kommer jobba tidigt till sent pga personalbrist. Klagar inte, det är mysigt:) På fredag åker jag och min kärlek till Paris över helgen, det är ju alltid något att se fram emot! Spenderade hela helgen hos honom i Uppsala och jag lärde mig att älska den staden. Det var ju hur vackert som helst! Vi kom dessutom fram till att det är status att äga en cykel där... Appropå cykel, måste se till att få ut försäkringen på min snodda cykel. Svin.

Det var tänkt att jag skulle ut ikväll men det ser nog fan ut som att jag blir inne ändå. Gilby Clarke spelar på Harry's men det känns inte som att det är hela världen om jag missar det för lite cola, popcorn och Hollywoodfruar.

Idag på Vurma:

No comments:

Post a Comment